Tegearre yn de wieke van Ienlikens

Week tegen Eenzaamheid UitnodigingAls u geen Friestalige bent of geen (in)getogen Fries, dan bent u misschien wel voorbij gelopen aan bovenstaande zin. Misschien voelt u zich bij het lezen juist buitengesloten en komen lichte gevoelens van eenzaamheid boven. Of misschien ..  as jo wat meer hier oppe tosken ha, brengt bovenstaande zin een stuk onrechtsgevoel naar boven en zoekt u de samenwerking met anderen op.

Want eenzaamheid kan niet. Een ieder wil zich toch gezien voelen en erbij horen. Dat is ook wat de deelnemers van Tegearre denken. Wij van Tegearre werken samen om mensen te verbinden met elkaar en hun omgeving. Dit doen we door onze ontmoetingsactiviteiten gezamenlijk te promoten en zo onze vindbaarheid te vergroten.

Tegearre is ontstaan in samenwerking met Bij Bosshardt, de Zonnebloem, St. AanZet, St. Hart van Hoop, M.O.S en inloophuis ’t Centrum.

In de Week tegen Eenzaamheid is een uitgelezen kans om Tegearre tegenover eenzaamheid te laten zien. We beginnen deze week donderdagavond 21 september onder het Carillon, in het hartje van het centrum van Drachten. Alle deelnemers van Tegearre zullen er aanwezig zijn voor een gesprekje, een kaarsje, soep, een spelletje, een vraag of een kroeperke (fergees).

Kom Erbij! Zegt ook Tegearre om allerlei initiatieven, bewogen mensen, organisaties bij elkaar te brengen om de verbinding te maken. Tussen ons mensen. Fries of geen Fries. Kerkelijk of niet kerkelijk. Iensum of Tegearre.

 

Met vriendelijke groet,

 

Anna van der Meer

diaconaalwerker@gmail.com

06-18462427

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s